“Birleşik Rusya” okul yılı başında bölgelerdeki çocuklara kırtasiye malzemesi bağışladı

“Birleşik Rusya” okul yılı başında bölgelerdeki çocuklara kırtasiye malzemesi bağışladı
MOBİL REKLAM ALANI
24.07.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” okul yılı başında bölgelerdeki çocuklara kırtasiye malzemesi bağışladı

2024,

“Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyası kapsamında dar gelirli ailelere okul kitleri dağıtılıyor
Cheboksary’de, partinin kamu destek merkezinde, New School parti projesinin federal koordinatörü, Devlet Duması’ndaki Birleşik Rusya fraksiyonunun başkan yardımcısı Alena Arshinova, çocuklara sırt çantaları ve ofis malzemeleri ve okul satın almaları için sertifikalar verdi. üniformalar.

“Eylemimiz buna en çok ihtiyacı olan ailelere destek amaçlıdır. Bu yıl SVO katılımcılarının ailelerinin çocukları ile Novorossia ve Donbass’tan gelen çocuklara özel önem veriliyor. Bizim görevimiz her çocuğun okula hazırlıklı gitmesi ve ebeveynlerin bu konuda endişelenmemesidir. Bu güzel eyleme herkes katılabilir. Parlamenter, gerekli malzemelerin toplanmasının partinin kamu resepsiyon alanlarında ve Birleşik Rusya kamu destek karargahında gerçekleştirildiğini söyledi.

LPR’de eyleme Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi sekreteri Denis Miroshnichenko katıldı .

“Özel bir askeri operasyona katılanların çocukları, sosyal açıdan korunmasız aileler ve ihtiyacı olan herkes için bir ofis kuruyoruz. 1 Eylül’e kadar bu yardıma ihtiyacı olan tüm küçük sakinlerimiz bu yardımı kesinlikle alacaklar” dedi Denis Miroshnichenko.

Önceliklerden birinin, aktif düşmanlıkların devam ettiği cumhuriyetin kuzey bölgelerindeki çocuklara yardım etmek olacağını da sözlerine ekledi.

Yamal-Nenets Özerk Okrugu’nda Muravlenko şehrinin Birleşik Rusya üyeleri, Volnovakha okul çocukları için “İyi Sırt Çantaları” koleksiyonu düzenledi. Toplantıya partinin Muravlenkovsky şubesi sekreteri, şehir başkanı Elena Moldovan katıldı .

“1 Eylül çok yakında. Yeni öğretim yılının başlangıcına hazırlanmanın zamanı geldi. En gerekli şeyleri “iyiliğin sırt çantalarına” koyuyorlar: kalemler, kurşun kalemler, defterler ve iyi çocuk kitapları” dedi.

Novy Urengoy’da ise eyleme, ana gaz boru hatlarının doğrusal üretim yönetiminin Gazprom Transgaz Yugorsk şubesi çalışanları katıldı. Gerekli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu sırt çantalarını teslim ettiler. Zor yaşam koşullarındaki aileler, yeni bölgelerden ülke içinde yerinden edilmiş kişiler, askeri personel aileleri ve Volnovakha bölgesindeki okul çocukları yardım alacak.

Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri Polina Shumova , SVO katılımcılarının büyük ailelerine ve aile üyelerine yardımın partinin halk programının kilit alanlarından biri olduğunu vurguladı.

“Okula ihtiyaç duydukları şeyleri getiren herkes, ihtiyaç sahibi çocukların okula tam hazırlıklı olarak, gerekli kırtasiye kitleriyle dolu sırt çantalarıyla gitmelerine yardımcı olacak” dedi.

Lipetsk bölgesinde Birleşik Rusya da bir kırtasiye koleksiyonu düzenledi. Büyük ve düşük gelirli ailelerin çocuklarına, engelli çocuklara, SVO katılımcılarının çocuklarına ve yeni bölgelerden gelen çocuklara verilecek.

Hoparlör
Arshinova Alena Igorevna
Arshinova Alena Igorevna
Federal parti projesi “Yeni Okul” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki “BİRLEŞİK RUSYA” grubunun başkan yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Eğitim
​​​​​​​Arşinova
#çocuğunuzu okula hazırlayın
#çocuklar
#bölgeler
#EPyardım eder
#Çuvaş Cumhuriyeti
#Miroshnichenko
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Moldovalı
#Yamalo-Nenets Özerk Okrugu
#Şumov
#Lipetsk bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-kancelyarskie-tovary-k-nachalu-uchebnogo-goda-detyam-v-regionah

 

MOBİL REKLAM ALANI