Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Birleşik Rusya Yüksek Konseyi Bürosu, ulusal “Personel” projesi için teklifler hazırlayacak

Birleşik Rusya Yüksek Konseyi Bürosu, ulusal “Personel” projesi için teklifler hazırlayacak
REKLAM ALANI
26.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya Yüksek Konseyi Bürosu, ulusal “Personel” projesi için teklifler hazırlayacak

2024,

Spesifik tedbirlerin geliştirilmesi amacıyla, İleri Sosyo-Ekonomik, Bilimsel ve Teknolojik Kalkınma Yüksek Kurulu Bürosunun komisyonu temelinde bir dizi tartışma platformu düzenlenecektir.

Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Vekili Vladimir Yakushev, Ekonomi Bürosu çalışma grubu tarafından düzenlenen bir tartışmanın konusu haline gelen, ekonominin en önemli sektörleri için personel eğitiminin verimliliğinin artırılması konularına ilişkin bir tartışmaya katıldı. Partinin Yüksek Kurulu.

Böyle bir tartışmanın amacı, Rusya Devlet Başkanı’nın ekonominin öncelikli sektörleri için 2030 yılına kadar talep tahminlerine dayanarak etkili bir personel eğitim sistemi oluşturmak için belirlediği görevi yerine getirmektir.

Tartışmaya ülkedeki çok sayıda büyük sanayi şirketinin, teknik üniversitelerin, Kamu Odasının ve ilgili bakanlıkların temsilcileri katıldı.

Vladimir Yakushev, bu tür toplantıların ana görevinin, Cumhurbaşkanı tarafından belirlenen görevlerin yerine getirilmesi ve ülkenin teknolojik egemenliğinin sağlanması için personel eğitim sisteminin iyileştirilmesine yönelik yenilikçi tekliflerin hazırlanması olduğunu ve bunların uygulanmasının öncelikle devlette olduğunu kaydetti. yasama alanı.

“Personel eksikliğini önlemek ve uzmanların mezun olduktan sonra faaliyet alanlarını değiştirmesi durumlarını önlemek için, modern bilgi ve beceriye sahip nitelikli personele ihtiyaç duyan işletmeler ile bu personeli yetiştiren eğitim sistemi arasındaki etkileşim prosedürünün iyileştirilmesi gerekmektedir.” Vladimir Yakushev’i vurguladı.

Tekliflerin, Birleşik Rusya’nın hazırlığında yer aldığı ulusal “Personel” projesi ile senkronize edilmesi planlanıyor.

Yüksek Konsey Bürosu Genel Sekreteri Denis Kravchenko , “Görevimiz, Rusya’nın teknolojik egemenliğini sağlamak için Başkan tarafından belirlenen görevleri çözmeyi amaçlayan kilit işverenleri dinlemektir” diye ekledi .

 

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Başkanının Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Kravçenko
#ulusal projeler
#Yüksek Konsey Bürosu
#personel
#ekonomi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/byuro-vysshego-soveta-edinoj-rossii-podgotovit-predlozheniya-dlya-nacproekta-kadry

 

REKLAM ALANI