Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle “Kadın Siyaset Okulu”nun bir sonraki oturumu düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle “Kadın Siyaset Okulu”nun bir sonraki oturumu düzenlendi
REKLAM ALANI
26.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle “Kadın Siyaset Okulu”nun bir sonraki oturumu düzenlendi

2024,

Etkinliğe 50 bölgeden 300’ün üzerinde kişi katıldı.
Siyaset okulu dersinde katılımcılar, karmaşık kitlelerle çalışma mekanizmalarını, yeni zorlukları ve bunların çözümlerini, toplantı düzenlemenin başarılı örneklerini ve kampanya döneminde medyayla etkileşimi tartıştılar.

“Siyaset sadece mevzuat alanındaki sorunları çözmek değil, aynı zamanda insanlarla etkileşimde bulunmaktır. Kadınların ülkedeki siyasi faaliyetlere katılımı, yaşamın bu alanına yeni niteliksel değişiklikler getirmekte ve ona özel bir ton kazandırmaktadır. Kadınlarımız için asıl mesele kendi hırslarını gerçekleştirmek ya da kariyer yapmak değil, insanlara yardım etmektir. Partinin genel sekreter yardımcısı ve Birleşik Rusya Kadın Hareketi kamu konseyi eş başkanı Daria Lantratova, “Kadın Siyasi Okulu ikinci yıldır faaliyet gösteriyor ve istekli ve deneyimli politikacılar için mükemmel bir eğitim mekanizması haline geldi” dedi. Genel Konsey .

Ona göre mevcut seçim döneminin sonunda 2026 Devlet Duması seçimlerinin hazırlıkları başlayacak.

“Kadın Siyasi Okulunun bir sonraki toplantısı seçim kampanyasının aktif dönemine ve adayların, politikacıların ve sosyal aktivistlerin kamusal faaliyet becerilerine adandı. Video ve fotoğrafın düzenlenmesi, farklı kitlelerle çalışırken dış imajın hazırlanması, medya konumlandırması ve gazetecilerle çalışma konularına değindik. Parti proje koordinatörü Devlet Duma milletvekili Natalia Poluyanova , kızlarımızın harika bir çalışma döneminde sorularına yanıt bulmaları ve kendilerini tam olarak desteklenmiş hissetmeleri bizim için önemli” dedi.

Eğitim kursu Yüksek Parti Okulu ile ortaklaşa uygulanıyor. Dinleyiciler arasında milletvekili adayları, mevcut politikacılar ve milletvekilleri, bölgesel belediyelerdeki Birleşik Rusya’nın ana şubelerinin temsilcileri, kadın kulüplerinin liderleri ve katılımcıları, sosyal aktivistler ve Birleşik Rusya Kadın Hareketi aktivistleri vardı.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lantratova
#Poluyanova
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#kadın siyaset okulu
#seçim kampanyası
#seçim2024
#Birleşik Rusya’nın adayları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-sostoyalas-ocherednaya-sessiya-zhenskoj-politshkoly

 

REKLAM ALANI