Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Birleşik Rusya aktivistleri Kazan’daki eğitim kurumlarının yakınındaki yolların güvenliğini kontrol etti

Birleşik Rusya aktivistleri Kazan’daki eğitim kurumlarının yakınındaki yolların güvenliğini kontrol etti
REKLAM ALANI
23.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya aktivistleri Kazan’daki eğitim kurumlarının yakınındaki yolların güvenliğini kontrol etti

2024,

İzleme katılımcıları yaya geçitlerinin, kaldırımların ve trafik işaretlerinin varlığını değerlendirdi
Uçak İnşaatı Bölgesi’nde Birleşik Rusya aktivistleri, eğitim kurumlarının yakınındaki yaya geçitlerinin güvenliğini ve küçüklerin yaşamını ve sağlığını korumayı amaçlayan önleyici tedbirlerin uygulanmasını değerlendirdi.

İzleme çalışma grubunda bölge idaresinden temsilciler, kamu aktivistleri ve yerel eğitim kurumlarının başkanları yer aldı.

“Vatandaşların kabulleri sırasında yolların kalitesiyle ilgili çok sayıda şikayet duyuluyor. Tataristan Cumhuriyeti Devlet Yol Güvenliği Müfettişliği Ofisinden de talimatlar alınıyor. Meslektaşlarımızla birlikte her konuyu detaylı olarak ele alıyoruz. Birleşik Rusya’nın Kazan yerel şubesinin genel sekreteri Olga Voronova , “Siteye gidiyoruz, durumu inceliyoruz, bir değerlendirme yapıyoruz ve ardından zor durumu mümkün olan en kısa sürede çözmek için yetkililere uygun bir itiraz hazırlıyoruz” dedi. Tataristan Devlet Konseyi milletvekili .

Özellikle Birleşik Rusya üyeleri Leningradskaya Caddesi’ndeki 407 numaralı anaokulunu ziyaret etti. Anaokulunun yakınında kaldırım yok ve yanında ağır araçların sıklıkla park ettiği bir bakkal var. Ayrıca sokak aydınlatması da yok.

Anaokulu, trafik kazalarını önlemek amacıyla çocuklar, ebeveynler ve çalışanlarla birlikte önleyici tedbirler alıyor.

Ayrıca izleme katılımcıları Kadışevo köyünü de ziyaret etti. Yerel sakinler, 147 No’lu okula giderken yaya geçitlerinin bulunmamasından şikayetçi; çocuklar her gün otoyollardan geçmek zorunda kalıyor. Vatandaşlar, Kalinina – Shkolnaya ve Sovetskaya – Shkolnaya sokaklarının kesişme noktalarına yaya geçidi kurmayı teklif ediyor.

Dile getirilen tüm sorunlar kontrol altına alındı.

Hoparlör
Voronova Olga Mihaylovna
Voronova Olga Mihaylovna
TRO WPP “Birleşik Rusya” Bölgesel Siyasi Konseyi Üyesi, Partinin Kazan yerel şubesi Birinci Sekreter Yardımcısı, Partinin Kazan yerel şubesi Yönetici Sekreteri, Tataristan Cumhuriyeti Devlet Konseyi Yardımcısı VI toplantı
#Tataristan Cumhuriyeti
#bölgeler
#Voronova
#izleme
#yaya geçidi
#eğitim kurumları
#çocuk güvenliği
#yol işaretleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-proverili-bezopasnost-dorog-vozle-obrazovatelnyh-uchrezhdenij-kazani

, , , , , ,

REKLAM ALANI