Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

“Birleşik Rusya” Çelyabinsk’te partinin ana şubelerinin sekreterlerinden oluşan bir forum düzenledi

“Birleşik Rusya” Çelyabinsk’te partinin ana şubelerinin sekreterlerinden oluşan bir forum düzenledi
REKLAM ALANI
24.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Çelyabinsk’te partinin ana şubelerinin sekreterlerinden oluşan bir forum düzenledi

2024,

İki bini aşkın kişi katıldı
Birincil örgütler yalnızca partinin desteği değil, aynı zamanda inisiyatif ve duyarlı insanlar için etkili bir sosyal asansör olmalıdır. Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili Vladimir Yakushev video mesajında, bunun Birleşik Rusya’nın vatandaşların taleplerine yanıt vererek nasıl geliştiğinin bir başka örneği olacağını belirtti .

“Kelimenin tam anlamıyla iki hafta içinde Çelyabinsk bölgesi sakinleri bölge başkanını, Çelyabinsk Şehir Duması temsilcilerini ve yerel yönetimleri seçmek için sandık merkezlerine gelecekler. Kampanyanın son aşamasında başrol ana şubelere ait. Her seçmene ulaşmamız ve onlara bölgesel ve ulusal düzeydeki zorluklarla nasıl başa çıktığımızı somut örneklerle anlatmamız gerekiyor” dedi.

Partinin bölge şubesi sekreteri, bölge valisi Alexei Teksler , SVO’nun en başından beri partinin girişimlerinin büyük bir kısmının öncelikle orduyu, SVO katılımcılarını ve aile üyelerini desteklemeyi amaçladığını hatırlattı. .

“Bu amaçla bölgesel bütçeden şimdiden iki buçuk milyar rubleden fazla tahsis edildi. Çelyabinsk bölgesindeki askeri birimlere malzeme ve teknik temellerinin güncellenmesi konusunda kapsamlı yardım sağlıyoruz. Kuzey Askeri Bölge’de görev yapan askeri personele ihtiyaç duydukları her şeyi sağlıyoruz. Ordunun desteğiyle birlikte yeni bölgelere yardım ediyoruz. 2022’de Donetsk Halk Cumhuriyeti’ndeki Volnovakha ve Yasinovataya şehirlerinin himayesini ele geçirdiler. Bu bin tonun üzerinde insani yardım, çok sayıda araba, ekipman, rehabilitasyon malzemesi ve ilaç anlamına geliyor” dedi.

Alexey Teksler’in liderliği sırasında bölge departmanı bölge sakinlerinden yüz binlerce sipariş aldı.

“Her başvuruyu, her siparişi dikkatle inceledik ve derinlemesine analiz ettik. Liste oldukça uzun ve işlerini doğru bir şekilde yürütebilmek için her parti üyesinin bunu bilmesi gerekiyor” diye vurguladı Alexey Teksler.

Birleşik Rusya’nın yalnızca iş yaratmaya yardımcı olmakla kalmayıp, aynı zamanda iş arayanların iş bulmasına da yardımcı olduğunu ekledi.

Eğitim, vatanseverlik eğitimi ve aile değerleri, sağlık, spor ve kültür alanlarındaki projelerin faaliyetleri önceliklidir.

Alexey Teksler sözlerini şöyle tamamladı: “Sadece söz vermiyoruz; bunun uygulanması için belirli bir eylem planımız ve araçlarımız var: partinin halk programı, parti ve ulusal projeleri; ancak en önemli araç, insanların yaşamlarını iyileştirmek için birleşmiş biziz.”

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Çelyabinsk bölgesi
#Texler
#Yakushev
#forum
#ilköğretim bölümleri
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-v-chelyabinske-forum-sekretarej-pervichnyh-otdelenij-partii

, , , ,

REKLAM ALANI