Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AFGAN SANATÇILARIN AFGANİSTAN KÜLTÜREL SERGİSİ AFGANİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE MUHTEŞEM YAPILDI

AFGAN SANATÇILARIN AFGANİSTAN KÜLTÜREL SERGİSİ AFGANİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE MUHTEŞEM YAPILDI
REKLAM ALANI
23.08.2024
A+
A-

Afganistan Ankara Büyükelçiliği Afganistan’ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle gerçekleşen, Türkiye’de bulunan Afgan sanatçıların Afganistan Kültürel Sergisi Afganistan Ankara Büyükelçiliğinde muhteşem bir şekilde yapıldı.

Açıklama yok.

Afganistan Kültürel Sergisinde tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar da dahil olmak üzere çeşitli Afgan sanatları sergilendi. İlk defa Başkent Ankara ilimizde Afganistan Kültürel Sergisi Bir elçilik binasında yapıldı.

Açıklama yok.

Afganistan Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin Başkanlığında Afganistan’ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle gerçekleşen, Türkiye’de bulunan Afgan sanatçıların Afganistan Kültürel Sergisi tek kelime muhteşem bir şekilde yapıldı.

Açıklama yok.

Çok sayıda Büyükelçiler, Diplomalatlar, Dışişleri Bakanlığından, Basın mensupları, Stk, Vakıf ve Milletvekilleri ve Çok sayıda Afgan sanatçıları katıldı.

Açıklama yok.

Gelen konuklar için Afgan pilavı ve yöresel lezzetlerde ikram edildi.

Açıklama yok.

Konukların ilgi gösterdiği Afgan tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar dikkat çekti. Afgan sanatçıların yapmış olduğu tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar gelen misafirlere tek tek anlatımı yapıldı. Adeta Bir anda kendimi Afganistan `da his ettim. Öyle Afgan sanatçıların yapmış olduğu tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar görülmeye değerdi.

Açıklama yok.

Afganistan Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin, Afganistan’ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle gerçekleşen, Türkiye’de bulunan Afgan sanatçıların Afganistan Kültürel Sergisine katılan herkese teşekkür etti.

Açıklama yok.

Program sonunda Afganistan Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin ve ekibi tarafından Afganistan Kültürel Sergisine katılan Afgan Sanatçılarına Afganistan Ankara Büyükelçiliği tarafından tek tek teşekkür belgesi takdim ederek toplu fotoğraf çekmesi ile son buldu.

ABDULLAH YİĞİT –FATİH ÖZBEK – ANKARA

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI