Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK Parti  Malatya Milletvekilimiz  İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’tan Arguvan ve Arapgir ilçelerimizi ziyaret etti

AK Parti  Malatya Milletvekilimiz  İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’tan Arguvan ve Arapgir ilçelerimizi ziyaret etti
REKLAM ALANI

AK Parti  Malatya Milletvekilimiz  İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’tan Arguvan ve Arapgir ilçelerimizi ziyaret etti

 

AK Parti Malatya Milletvekilimiz İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Arguvan ve Arapgir ilçeleri ziyaretlerinde, AK Parti ilçe teşkilatları, Arguvan Kaymakamı Adem Karataş’ı ve Arapgir’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

AK Parti Malatya Milletvekilimiz  İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı İlhan Doğan,  AK Parti Arguvan İlçe Koordinatörü Ahmet Erduran ve Arapgir İlçe Koordinatörü Ahmet Oymak ile gerçekleştirilen ilçe ziyaretleri sonrasında Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Mehmet Akif Karaca ile Rönesans Konteyner Kent alanında incelemelerde bulunarak, vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

 

“Biz gayrete talip olduk.”

6 Şubat’ta gerçekleşen depremin etkisine değinen Milletvekilimız  Ölmeztoprak, “Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz, 11 ili etkisi altına alan çok büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Bir kez daha hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet diliyorum. Yakınlarına, sizlere Yüce Rabbimizden sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile bu süreçte hem yaraların sarılması için büyük bir çaba içerisinde olduk, belediyelerimiz, muhtarlarımız, halkımız el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde çabaladı, hem de şehrimizin tekrar ihyası konusunda çok kısa bir sürede çalışmalar başladı. Bakanlıklarımız, Milletvekillerimiz, Belediyelerimiz, Muhtarlarımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız büyük bir gayret sergiledi ve devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ

REKLAM ALANI