Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

“Birleşik Rusya” engelli insanlara ve özel operasyon katılımcılarına günlük sorunları çözmede yardımcı oluyor

“Birleşik Rusya” engelli insanlara ve özel operasyon katılımcılarına günlük sorunları çözmede yardımcı oluyor
REKLAM ALANI
05.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” engelli insanlara ve özel operasyon katılımcılarına günlük sorunları çözmede yardımcı oluyor

2024,

Parti temsilcileri rekreasyon alanlarının iyileştirilmesine de yardımcı oluyor
Vladivostok’ta Birleşik Rusya aktivistleri engelli genç bir adama yeni bir tekerlekli sandalye hediye etti.

Şehir Duması başkanı Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Andrei Brik, “Engelli insanlar, hastalıklarının cesurca üstesinden gelerek gerçek manevi gücün bir örneğini oluşturdular” dedi .

Khanty-Mansi Özerk Okrugu’nun Sovetsky bölgesinde, Birleşik Rusya milletvekili Andrei Osadchuk’un yardımıyla, gelecekteki rekreasyon alanının topraklarını temizlemek için çalışmalar yapıldı.

Sahadaki harap binalar yıkıldı ve saha düzleştirildi. İleride buraya ağaç dikilecek, banklar konulacak ve yürüyüş alanı iyileştirilecek.

“Ugra Takımından meslektaşlarım ve ben, bölge vatandaşlarının talebi üzerine belediyelerin iyileştirilmesine yönelik en iyi fikirleri hayata geçirmek için her fırsatı değerlendiriyoruz. Bazen bütçelerin yeteneklerini farklı düzeylerde kullanıyoruz, ancak bazen kendi başımıza yönetiyoruz” dedi Andrey Osadchuk.

 

Krasnogorsk’ta belediye yardımcısı Alexander Shalagin , taşınabilir radyoları savaş bölgesine daha fazla gönderilmek üzere teslim etmek üzere şu anda kısa süreli izinde olan bir SVO askeriyle görüştü.

“Toplantı sırasında cepheye taşınabilir radyolar devredildi. Bu cihazlar internetin, mobil ağın ve elektriğin mevcudiyetine bakılmaksızın güvenilir iletişime olanak sağlıyor” dedi vekil.

 

Hoparlör
Brik Andrey Petroviç
Brik Andrey Petroviç
Vladivostok Şehir Duması Başkanı, Vladivostok Şehir Bölge Partisi yerel şubesinin sekreteri
#Primorsky Krayı
#bölgeler
#Tuğla
#Osadçuk
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Şalagin
#Moskova bölgesi
#EPyardım eder
#SVO katılımcılarına yardım
#halksovz
#halka açık yerler
#gelişim
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-pomogaet-lyudi-s-ovz-i-uchastnikam-specoperacii-v-reshenii-bytovyh-problem

, , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI