Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Birleşik Rusya kamu destek merkezi, Brezilya kültürüne ve geleneklerine adanmış etkinliklere ev sahipliği yapıyor

Birleşik Rusya kamu destek merkezi, Brezilya kültürüne ve geleneklerine adanmış etkinliklere ev sahipliği yapıyor
REKLAM ALANI
26.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya kamu destek merkezi, Brezilya kültürüne ve geleneklerine adanmış etkinliklere ev sahipliği yapıyor

2024,

Görevleri Ruslara dost ülkelerin ulusal özelliklerini tanıtmaktır.
Bölgelerdeki kamu destek merkezlerinde geleneksel Brezilya oyunları, çeşitli ustalık sınıfları ve Rusya ile Brezilya arasındaki ekonomik ve siyasi ilişkiler üzerine yuvarlak masa toplantıları düzenlendi.

Yaroslavl bölgesinde bir capoeira gösterisi ve Rusya-Brezilya ilişkileri üzerine bir yuvarlak masa toplantısı düzenlendi. Yaroslavl’daki Rus Capoeira Merkezi’nin önde gelen eğitmeni ve öğrencileri, dans, akrobasi ve oyun unsurlarını birleştiren ve ulusal Brezilya müziğinin eşlik ettiği bu dövüş sanatını seyirciye tanıttı.

Tataristan’da bir mutfak gösterisi düzenlendi. Gösterinin sunucularından biri, Kazan Federal Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Tarih ve Doğu Araştırmaları Enstitüsü Alefe Aprigio’da öğretmen olan Brezilyalı bir kişiydi .

Krasnoyarsk Bölgesi’nde Latin Amerika dansları Zumba ve Samba üzerine ustalık sınıfları ve dersler düzenlendi.

Kursk’ta geleneksel karnaval maskeleri yapımı üzerine bir ustalık sınıfı düzenlendi ve ziyaretçiler, kostümlü Brezilya kostümleri giyen dansçılar tarafından karşılandı.

Kamçatka Bölgesi’nde gençlere yönelik, Rusya ile Brezilya arasındaki ilişkilerin tarihi ve Brezilya kültürünün özellikleri üzerine bir konferans düzenlendi. Toplantıya Uzak Doğu Federal Bölgesi BRICS+ Forumu Başkan Yardımcısı Elena Dvortsova başkanlık etti . Konferansa katılanlar Brezilya kültürünün yanı sıra Rusya ve Brezilya’nın BRICS çerçevesindeki ortak çalışmaları ve gelecekte işbirliklerine yönelik beklentiler hakkında bilgi aldılar.

Eylül ayında başlatılan “Kültür Meselesi” projesinin Rusya’nın 28 bölgesini birleştirdiğini hatırlatalım. Bu süre zarfında Birleşik Rusya kamu destek karargahında bölge sakinlerine Çin, Suriye, Hindistan, Belarus ve Afrika ülkelerinin kültürünü tanıtmak için etkinlikler düzenlendi.

#Brezilya
#kamu destek merkezi
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-edinoj-rossii-prohodyat-meropriyatiya-posvyashyonnye-kulture-i-tradiciyam-brazilii

REKLAM ALANI