Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Birleşik Rusya, Smolensk’ten Belgorod hastanesine ilaç ve içme suyu teslim etti

Birleşik Rusya, Smolensk’ten Belgorod hastanesine ilaç ve içme suyu teslim etti
REKLAM ALANI
24.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Smolensk’ten Belgorod hastanesine ilaç ve içme suyu teslim etti

2024,

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri tarafından evleri saldırıya uğrayan SVO askerleri ve sivillerin tedavileri burada yapılıyor.
İlaçlar ve yaklaşık 300 litre içme suyu Smolensk Bölge Duması Yardımcısı Mikhail Leonenkov tarafından dağıtılacak .

“Bağışladığımız ilaçlar çok pahalı ve oldukça az bulunuyor; yaralıların etkin tedavisi için açık ara en gerekli ilaçlar bunlar” dedi.

Yardım talebine birkaç Smolensk hastanesi yanıt verdi: Federal Travmatoloji ve Ortopedi Merkezi, bölgesel hastane ve Rusya Demiryolları-Tıp klinik hastanesi.

Ayrıca, “sahada” çalışma konusunda paha biçilmez deneyime sahip olan Federal Merkez’in anestezi uzmanı ve resüsitatörü Dmitry Kladnitsky, Belgorod doktorlarına yardım etmeye gitti.

Temmuz ayında Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Igor Lyakhov , “Cephe İçin Her Şey” parti projesinin koordinatörü Senatör Artyom Malashchenkov ve bölge şubesi sekreter yardımcısı, Smolensk Bölge milletvekili olduğunu hatırlatalım. Duma Sergei Sheludyakov Belgorod bölgesine yaptığı geziden döndü . Birleşik Rusya gerekli ilaçları getirdi ve doktorlardan yeni bir talebi kabul etti – Smolensk’e döndükten sonra yeni ilaç kutularının toplanacağı hemen duyuruldu.

Hoparlör
Leonenkov Mihail Vladimiroviç
Leonenkov Mihail Vladimiroviç
Genel Müdür
#Smolensk bölgesi
#bölgeler
#Belgorod bölgesi
#SVO katılımcılarına yardım
#EPyardım eder
#askeri hastane
#ilaçlar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

Kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-iz-smolenska-medikamenty-i-pitevuyu-vodu-v-belgorodskij-gospital

, , , , ,

REKLAM ALANI