Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Birleşik Rusya, ülke çapında yaklaşık 1.500 çocuk rekreasyon alanının güvenliğini kontrol etti

Birleşik Rusya, ülke çapında yaklaşık 1.500 çocuk rekreasyon alanının güvenliğini kontrol etti
REKLAM ALANI
22.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, ülke çapında yaklaşık 1.500 çocuk rekreasyon alanının güvenliğini kontrol etti

2024,

Tüm Rusya projesi “Güvenlik Devriyesi”nin ilk aşaması, parti komisyonunun annelik, çocukluk ve aile desteğinin korunması girişimiyle gerçekleşti.
Birleşik Rusya, MGER ve Rusya’nın Babaları hareketinin aktivistleri oyun alanlarına, spor sahalarına, rezervuarlara ve plajlara yüzlerce baskın düzenledi. Bazı bölgelerde terk edilmiş ve kısmen yıkılmış binaları incelediler ve potansiyel olarak tehlikeli yerleri bulmak amacıyla okullara giden güzergahlar üzerinde çalıştılar.

Güvenlik Devriyesi, çocukların yaralanmasına veya daha ciddi sonuçlara yol açabilecek 2.400’den fazla ihlal tespit etti. Bunlar kırık salıncaklar ve egzersiz makineleri, inşaat demiri yerden çıkıyor. Çocuk ve spor sahalarında özel ekipman gerektirmeden düzeltilebilecek birçok eksiklik bağımsız olarak giderildi” dedi Anneliği, Çocukluğu ve Aileyi Koruma Partisi Genel Konseyi Komisyonu Başkanı, Genel Sekreter Yardımcısı Anna Kuznetsova Birleşik Rusya Konseyi .

Proje katılımcıları, belediye yönetimlerine çocuklara yönelik diğer tehditler hakkında bilgi vermiş olup, ihlallerin bir kısmı giderilmiştir.

Anna Kuznetsova, Birleşik Rusya’nın bu tür tesislerde çocuk güvenliği düzeyini artırmak amacıyla bölgesel ve federal düzeyde sistematik kararlar almak amacıyla Güvenlik Devriyesi denetimlerinin sonuçlarını analiz edeceğini ekledi.

Parti Genel Kurulu sekreter yardımcısı, “Çocukların kazalardan korunmasına yardımcı olacak bölgelerin en etkili uygulamalarını da belirleyeceğiz” diye özetledi.

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Partinin Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#Kuznetsova
#Güvenlik Devriyesi
#güvenlik kontrolü
#çocuklar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-proverila-bezopasnost-pochti-1500-mest-otdyha-detej-po-vsej-strane

, , , , , ,

REKLAM ALANI