Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Birleşik Rusya vatandaşlar için sosyal destek konularında bir hafta resepsiyon düzenliyor

Birleşik Rusya vatandaşlar için sosyal destek konularında bir hafta resepsiyon düzenliyor
REKLAM ALANI
16.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya vatandaşlar için sosyal destek konularında bir hafta resepsiyon düzenliyor

2024,

Bölgelerdeki kamu destek ve karşılama partilerinin merkezlerinde yapılır.
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı ve Parti Genel Sekreteri Anna Kuznetsova , yılın ilk yarısında Birleşik Rusya’nın resepsiyon ve halk destek merkezine 143 binden fazla başvuru geldiğini, her dörtte birinin sosyal alanla ilgili olduğunu vurguladı. Birleşik Rusya Vatandaşların İtirazlarıyla Çalışma Komisyonu .

“Bunlar ebeveynlerden, emeklilerden ve engelli insanlardan gelen sorular. Bu tür taleplerin payı geçen yıla göre %46’dan %24’e düştü. Çoğu zaman, insanlar hedefe yönelik mali yardım talepleri ile resepsiyon ekiplerine gelir, arar ve yazar – sosyal konulara ilişkin taleplerin %40,4’ü, emekli maaşlarının tahsisi ve revizyonu sorunları – %10,2’nin yanı sıra büyük ve diğer kategoriler için sosyal destek önlemleri ailelerin oranı %6,8” dedi Anna Kuznetsova.

Resepsiyon haftasında çocuklu ailelere, SVO katılımcılarına ve onların akrabalarına ve Kiev rejiminin eylemlerinden etkilenen bölge sakinlerine yönelik sosyal destek konularının özel kontrol altında kaldığını belirtti.

“Bölgelerdeki büyük ailelerin desteklenmesine yönelik tedbirlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin uygulanmasına ilişkin talepleri yakından takip edeceğiz. Bunları ve diğer sorunları hızlı bir şekilde çözmek için, Sosyal Fon temsilcilerini, ilgili bölgesel departmanları ve Rusya Barolar Birliği’ni resepsiyon haftasına katılmaya davet ettik. Her özel durumda yardım etmeye çalışacağız. Bölgesel veya federal düzeyde eyleme ihtiyaç duyulduğunda, Birleşik Rusya’daki meslektaşlarımız ve milletvekillerimizle birlikte, bakanlıklarla işbirliği yaparak gerekli kararları alacağız” diye özetledi Anna Kuznetsova.

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Partinin Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#Kuznetsova
#resepsiyon haftası
#kamu destek merkezi
#resepsiyonER
#sosyalsorunlar
#ödemeler
#halksovz
#emekliler
#büyük aileler
#SVO katılımcılarının aileleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provodit-nedelyu-priyomov-grazhdan-po-voprosam-socialnoj-podderzhki

 

REKLAM ALANI