Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Nazım Beratlı’nın anıları, ülkeye bıraktığı eserlerle yaşatılacak

Nazım Beratlı’nın anıları, ülkeye bıraktığı eserlerle yaşatılacak
REKLAM ALANI
02.06.2024
A+
A-

Nazım Beratlı’nın anıları, ülkeye bıraktığı eserlerle yaşatılacak

.2024

 

 

Kalp rahatsızlığı sebebiyle 72 yaşında yaşamını yitiren eski milletvekili, hekim, yazar, Doç. Dr. Nazım Beratlı için bugün Cumhuriyet Meclisinde tören düzenlendi.
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar törende yaptığı konuşmada, Nazım Beratlı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü duyduklarını ifade ederek, ailesine başsağlığı diledi, “mekanı cennet olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Tatar, milletvekilliği de yapan Beratlı’nın araştırmacı, yazar, aydın, doktor kişiliğiyle ülkeye çok büyük bir değer kattığını ifade ederek, zamansız kaybettikleri Beratlı’nın anılarının, ülkeye bıraktığı eserlerle yaşatılacağını söyledi.

Kıbrıs Türkü’nün Kıbrıs’ta eşitlik temelinde varlığını sürdürebileceği tezine de son zamanlarda destek verdiğini söylediği Beratlı’yı rahmetle anan Cumhurbaşkanı Tatar, ailesine de sabır ve başsağlığı diledi.

Aile adına törende konuşan Uğraş Beratlı, “acımız büyük” dedi, ülke için çok önemli bir insanı kaybettiklerini söyledi, babası ile her zaman gurur duyduklarını, anısını her zaman yaşatacaklarını vurguladı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/nazim-beratlinin-anilari-ulkeye-biraktigi-eserlerle-yasatilacak-12397

 

 

REKLAM ALANI