Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bakkaliye, ev aletleri, çocuk ürünleri: Birleşik Rusya, Kursk bölgesi sakinlerini destekliyor

Bakkaliye, ev aletleri, çocuk ürünleri: Birleşik Rusya, Kursk bölgesi sakinlerini destekliyor
REKLAM ALANI
24.08.2024
A+
A-

Bakkaliye, ev aletleri, çocuk ürünleri: Birleşik Rusya, Kursk bölgesi sakinlerini destekliyor

2024,

Moskova, Yaroslavl, Samara bölgeleri ve DPR’de yardım sağlandı
Birleşik Rusya, Moskova Bölgesi Sergiev Posad’dan çamaşır makineleri, buzdolapları, mikrodalga fırınların yanı sıra giyim, kişisel hijyen ürünleri ve bozulmayan ürünler gönderdi.

“Bugün tüm Rusya, özel bir askeri operasyonun sorunlarını çözmeye odaklanmış durumda. Geride kalan binlerce ilgili vatandaşımız, ordumuzun askerlerine ve cephe bölgelerindeki sivillere yardım etmeyi görev sayıyor. Elbette Kursk bölgesi sakinleri özel ilginin merkezinde. İnsani yardım toplama hala açık, gerekli eşyaları ve eşyaları Moskova bölgesindeki herhangi bir yerel parti şubesine getirebilirsiniz,” dedi Birleşik Rusya’nın Moskova bölge şubesi sekreteri ve Moskova Bölge Duması sözcüsü Igor Bryntsalov.

Birleşik Rusya’nın Yaroslavl’daki bölgesel yürütme komitesi Kursk sakinleri için yiyecek, giyecek ve temel malzemeleri topladı. Bölgesel Duma milletvekili Andrei Shchennikov, girişimcilerle birlikte yarım ton konserve yiyecek getirdi: güveç ve yoğunlaştırılmış süt.

“İnsanlar artık geçici barınma merkezlerinde bulunuyor. Parti zaten insani yardım taşıyan bir araba gönderdi. Birleşik Rusya’nın Yaroslavl bölge şubesi sekreteri Evgeniy Churkin, ” İçinde yiyecek, çocuklar ve yetişkinler için sıcak giysiler ve temel ihtiyaçlar göndereceğimiz ikinci bir araba oluşturuyoruz” dedi .

Debaltsevo’da (DPR), Birleşik Rusya Kadın Hareketi aktivistleri, belediye meclisi milletvekilleri ve kasaba halkının da katıldığı bir yardım koleksiyonu düzenledi. Kargo şunları içerir: su, çocuklar da dahil olmak üzere giysi ve ayakkabılar, kişisel hijyen ürünleri, ev kimyasalları.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” koordinatörü Natalya Sirenko, “Debaltsevo sakinleri, hiç kimse gibi, savaşın ne olduğunu, yiyeceksiz, susuz, giysisiz kalmanın, barınağını kaybetmenin ne demek olduğunu biliyor” dedi . Debaltsevo şehri .

Samara’dan Kursk bölgesine 40 ton yük gönderildi. Bölge sakinlerinin yanı sıra Devlet Duması milletvekili Vladimir Gutenev de yardım topladı.

“Geçici konaklama merkezlerine derhal gönderilen bu kargonun Kursk bölgesi sakinlerinin karşılaştığı sorunların giderilmesine yardımcı olacağından eminim” diye vurguladı.

Partinin Samara bölge şubesi sekreteri ve Samara bölgesi vali vekili Vyacheslav Fedorishchev, kargonun Kursk’tan gelen talepler doğrultusunda oluşturulduğunu ekledi.

“Büyük bir konvoyu, parti aracılığıyla toplanan büyük miktardaki kargoyu SoyuzMash ile birlikte gönderiyoruz” dedi.

Hoparlör
Churkin Evgeniy Yurievich
Churkin Evgeniy Yurievich
Partinin Yaroslavl bölge şubesi Sekreteri, Yaroslavl Bölgesi Bölgesel Kalkınma Bakanı
#Yaroslavl bölgesi
#Çurkin
#Moskova bölgesi
#Bryntsalov
#Samara bölgesi
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#Gutenev
#Kursk bölgesi
#EPyardım eder
#bölgeler
#insani yardım
#Fedorishchev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/produkty-bytovaya-tehnika-detskie-tovary-edinaya-rossiya-podderzhivaet-zhitelej-kurskoj-oblasti

, , , , , , ,

REKLAM ALANI